![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Yönetici uyumaz, yönetici yorulmaz, yönetici YÖNETİR... öyle kenara çekilmek yok.. senden ses gelene kadar bekliyoruss hayvan sümüğü de olur sorun yok ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #163 | |||
tmm lady cim.. ilk icraat senden benim balıkların sümüğü yoktur herhalde ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #164 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım hayvanların ki olmaz ... Ne gibi bir moleküler ve kimyasal yapısı var bilemeyiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #165 | |||
kimse anlamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yahu üretim sıkıntısı yaşarız.. millet yollara atıyo yoldan toplıycak halimiz yok.. ya tutmazsa sloganımız destek olmazsa???????????????? olur bence olur | |||
![]() | ![]() |
![]() | #166 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Matbaa milyonlarca çoğaltsın. Unutmayınki sayın arkadaşlar; "Reklamın iyisi kötüsü olmaz, reklam reklamdır"... Piyasaya bomba gibi düşmeli, bütün piyasayı altüst etmeliyiz.. Eğer bu iş tutarsa yeni girişimlerde de bulunmalıyız. Örneğin sümüklü dondurma, sümük tadımlı bira vs.. Neyse şimdi kendime izin veriyorum, müsadenizle ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #167 | |||
reklam,matbaa vs herşey bende çevrem genişşşş parayı insanlara yatırmayalım.. yeni firmayız az tutucu olun cnm... aman git yaaa nasıl yöneticiyse anlamadım.. PEH sorumluluk bende arkadaşlar takıldığınız bir yer olursa tıklayın yeter ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #169 | |||
![]() yeterli sümük temin edilemediği zaman hayvanınki olur dediğinizde ilk itiraz eden ben olacağımız haberiniz ola. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #170 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |