![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burcu hadi söyle ne yapcezzzz??? ![]() ![]() ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben gümrükçüyüm... gümrükçüleri tanımadığınız için güvenmiyorsunuz neyse bilen bilirsize tam teminat veriyorum ama madem çekiniyorsunuz ki haklısınız ilk işimiz istediğiniz gibi olsun üretimde sorun olmaz incelemeye giderse anlaşılır onu da ben hallederim | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben gümrükçüleri iyi tanırım arkadaşım ama ... Sağlık konusu farklı insan hayatı var sonuçta ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() kendimi yavaş yavaş kötü hissetmeye başladım | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok yok sen kötü değilsinde heyecanladım birden yoksa bilmem mi ben senin içinde ki insan sevgisini ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | |||
bilirsin bilmemmi nasıl bildiğini... ![]() tmm detayları yarına bırakalım yorulduk kendimizi harap ettik... | |||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (17-06-2008 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |