![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #221 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhabbet açık ara davem ediyor desenize ![]() | ||
| | |
| |
| | #222 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İş büyük olunca böyle oluyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #223 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.Çok sabırsızlanıyorum. Açılışa kimleri davet edeceğiz ? Açılış ikramlarını da hazırlayabilirim bu arada yani...Sıcak,soğuk,ara sıcak,tatlı ne istersiniz...Küçük bir kokteyl mi yoksa geniş çaplı bir davet mi olsun ? Ona göre hazırlıkları yapalım. ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #224 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
davetli listesini hazırlarız.. admin, yardımcı admin, süper modlar, modlar başta olmak üzere tüm forum üyeleri..ablacım büyük çaplı olsun çevremiz geniş malum BEŞİKTAŞ camiası gelecek davet organizasyonunu ben yaparım. sen börek çörek işini hallet ![]() | |||
| | |
| | #225 | |||
havalı buralarda gelir birastan tmm black evrakları bekliyorum. ben memurları ayarladım numune talebi olmayacak. önce şu açılış işlemini halledelim hem kanalları çağırırız reklam olur beleşten ![]() sonra ilk işlem için kolları sıvarız | |||
| | |
| | #226 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #227 | |||
ablacım arkadaşlar adına; tüm tatlı çeşitleri , sonra birkaç poğça, börek falan yeter.. anlaşmalı olduğum yemek firması ile konuşur uygun fiyata hallederiz ![]() bu arada ürün üretimi biterse, onlardan da ikram ederiz ![]() | |||
| | |
| | #229 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablam açılışın onur konuğu olarak ayrıca sürpriz bir isimle görüşme halindeyim ... bir aksilik olmaz ve işlerini ayarlayabilirse çok büyük bir olay olacak açılışımız... İsmini sormayın sölemem ama İmansız olduğunu ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #230 | |||
ŞU DURUMDA yarına yetiştirebilirmiyiz açılışı.... ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |