![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.Çok sabırsızlanıyorum. Açılışa kimleri davet edeceğiz ? Açılış ikramlarını da hazırlayabilirim bu arada yani...Sıcak,soğuk,ara sıcak,tatlı ne istersiniz...Küçük bir kokteyl mi yoksa geniş çaplı bir davet mi olsun ? Ona göre hazırlıkları yapalım. ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
davetli listesini hazırlarız.. admin, yardımcı admin, süper modlar, modlar başta olmak üzere tüm forum üyeleri..ablacım büyük çaplı olsun çevremiz geniş malum BEŞİKTAŞ camiası gelecek davet organizasyonunu ben yaparım. sen börek çörek işini hallet ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ablacım arkadaşlar adına; tüm tatlı çeşitleri , sonra birkaç poğça, börek falan yeter.. anlaşmalı olduğum yemek firması ile konuşur uygun fiyata hallederiz ![]() bu arada ürün üretimi biterse, onlardan da ikram ederiz ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |