![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhabbet açık ara davem ediyor desenize ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #222 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İş büyük olunca böyle oluyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #223 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.Çok sabırsızlanıyorum. ![]() Açılışa kimleri davet edeceğiz ? Açılış ikramlarını da hazırlayabilirim bu arada yani...Sıcak,soğuk,ara sıcak,tatlı ne istersiniz...Küçük bir kokteyl mi yoksa geniş çaplı bir davet mi olsun ? Ona göre hazırlıkları yapalım. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #224 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
davetli listesini hazırlarız.. ![]() ablacım büyük çaplı olsun çevremiz geniş malum BEŞİKTAŞ camiası gelecek ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #225 | |||
havalı buralarda gelir birastan tmm black evrakları bekliyorum. ben memurları ayarladım numune talebi olmayacak. önce şu açılış işlemini halledelim hem kanalları çağırırız reklam olur beleşten ![]() sonra ilk işlem için kolları sıvarız | |||
![]() | ![]() |
![]() | #226 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #227 | |||
ablacım arkadaşlar adına; tüm tatlı çeşitleri ![]() ![]() bu arada ürün üretimi biterse, onlardan da ikram ederiz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #229 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablam açılışın onur konuğu olarak ayrıca sürpriz bir isimle görüşme halindeyim ... bir aksilik olmaz ve işlerini ayarlayabilirse çok büyük bir olay olacak açılışımız... İsmini sormayın sölemem ama İmansız olduğunu ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #230 | |||
ŞU DURUMDA yarına yetiştirebilirmiyiz açılışı.... ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |