![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu hafta duada beni de unutma ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #352 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #353 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #354 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar, yazılarınızı okudum, hepsi süper. Açılışa kadar bir ilerlemenizi görüyorum. Tebrikler.. Hadi hayırlısı... Bende araştırmalarımı hala bütün hızla devam ettirmekteyim.. Şu cümleyi okuyun... "Ayrıca sümüğün ağızdan gelen tipine balgam denir.Balgam sümüğün boğazda çoğalmasından ya da ciğerden gelen bir sümük türüdür." Bu da demek oluyor ki, balgamlarınızıda boşa tüketmeyin, yutmayın veya tükürmeyin. Bundan da iyi ŞURUP yapabiliriz...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #355 | |||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #356 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #357 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() nerlerdesin sen yaa olmuyo böyle iş yavaş ilerliyo | |||
![]() | ![]() |
![]() | #358 | |||
ah ablam senden şüphemiz yok ben biliyorum senin ne kadar mücadele ettiğini bu kutsal iş için... seviyoruz seni en büyük sorumluluk sende ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #359 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ama ben hala güzel güzel ilaçların üzerinde Burunbiotik-Sümükbiotik-Buruncilin-Sümükcilin etiketleri göremiyorum, nerde bizim Reklam Müdürümüz... İlanlar, reklamlar hiçbiri yooookk ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #360 | |||
bende çok yoğunum ama işi gücü bıraktım bu işin peşinde koşuyorum.. işten kovulcam yakında ![]() ii de bizim bi reklam müdürümüz yok ki ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |