![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açılış tarihi belirlendi mi ?Ürünün numünesini ne zaman göreceğiz ? ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #212 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #215 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
tşkler black müracaat işlemi tamamsa sorun yok. bir haftaya biter dediğin gibi... numune için havalıyı bekliyoruz... ihracat işlemlerini ben yapmayacağım black ben gümrük işlemlerini yapacağım. fatura, çeki listesi, dolaşımı... bunlarla kim ilgilenecek yaa?? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #220 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
havalıda bugün kayıp yine ama neyse buluruz onuda... İhracat işlemleri bende burcu... Gerekli evrakları hazırlarız her türlü problem yok o bakımdan... Metreküp hesabını sana ayrıca bildireceğim yükleme talimatıyla birlikte ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |