![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar, yazılarınızı okudum, hepsi süper. Açılışa kadar bir ilerlemenizi görüyorum. Tebrikler.. Hadi hayırlısı... Bende araştırmalarımı hala bütün hızla devam ettirmekteyim.. Şu cümleyi okuyun... "Ayrıca sümüğün ağızdan gelen tipine balgam denir.Balgam sümüğün boğazda çoğalmasından ya da ciğerden gelen bir sümük türüdür." Bu da demek oluyor ki, balgamlarınızıda boşa tüketmeyin, yutmayın veya tükürmeyin. Bundan da iyi ŞURUP yapabiliriz...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
iğrençlikte son nokta.... ![]() nerlerdesin sen yaa olmuyo böyle iş yavaş ilerliyo | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ama ben hala güzel güzel ilaçların üzerinde Burunbiotik-Sümükbiotik-Buruncilin-Sümükcilin etiketleri göremiyorum, nerde bizim Reklam Müdürümüz... İlanlar, reklamlar hiçbiri yooookk ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bende çok yoğunum ama işi gücü bıraktım bu işin peşinde koşuyorum.. işten kovulcam yakında ![]() ii de bizim bi reklam müdürümüz yok ki tmm tmm buna da el atıyorum bu akşam reklam işini hallediyorum. | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | açılış p.tesi... ortimiz İlhan Mansızı da davet etmiş.. e benden şimdilik bu kadar misafirimiz ağır.. pazartesiye kadar hazırlanmam lazım davetiye işiyle kıbrıs şube ilgilencek sanırım... poğça börek açılış yemekleri alper abladan. bişi kalmadı. | ||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |