![]() |
uzamax kullanan var mı ? arkadaşlar ben uzamax kullanmak istiyorum ama faydası var mı yok mu bilmiyorum yani boşu boşuna kullanmak istemiyorum bilginiz varsa biraz söz edermisiniz duyduğuma göre bi zararı yokmuş ve buna benzer ilaçlar var mı ? yardımcı olun :):o |
boyum 1.63 o kadar kısa diil ama ben kompleks yarattım kendime,uzamaxı duydum ve aldım.Bi doktora danışmak istedim.Doktor bana kesinlikle böyle şeyler kullanmayın hormonları bozuyo dedi,Basket oyna,süt iç vb gibi şeyler yap böyle şeyler kullanacağına dedi ,bende çöpe atmıştım.Seninde kullanmanı tavsiye etmem.Ben süt içmediğim için basketle yetiniyorum.BENCE sende doğal şeyleri dene |
benim bi arkadaşım kullanıyo 6 cm falan uzamış ama hormon bozukluğuna neden olabiliyolar |
hadi yaa ya ben şüpeliyim işte ama hiç bi yan etkisi yok diyolardı :S ben zaten basket oynuyorum ondan başka çözüm aradım |
Kullanma bence. Bİsim aile doktorumus zararlı dedi. ama onu dinlemedm ben :D kullandm bir tane 3 cm uzadım :D 1.73 boyum var :D |
hadi ya bi yan etkisi oldumu |
Yoo. masallah gayet iiyim. Valla keyfin biLir cnm ya . Kullan / Kullanma. Zor bi durum. |
uzamax:D:D süper yaa |
evde bol bol zıpla boyun uzar gerek yok birde bol bol danone ye gerek kalmaz uzarsin oke |
bnce organık şeyler denemelisinn yine sporda bitioo dcem ama 3 yıldır voleybol oynuorum en kısa lıbero olarak tarıhe geccem:) |
Türkiye`de Saat: 22:21 . |