![]() |
Alıntı:
|
Hemen hemen her türlü malzeme uzak doğu ülkerinde imal ediliyor . Eskisi gibi kaliteye ve sağlığa gerektiği kadarıyla önem veren firmalar yok artık. Nike bile herkesin ayağında görülebiliyor. Bunu söylememim sebebi önceleri herkes nike alamıyordu çünkü pahalıydı, Çinde üretilmiyordu. Lumberjack, Timberland vs kalitesini korumaya devam eden ürünlerde sorun ben bir ayakkabı satan birisi olarak karşılaşmadım ! ama nike sorun yaşanacak bir markadır. Hammadde ABD, İngiltere ve Almanya başta olmak üzere Çine gönderliyor, üretim, işçilik ucuz olduğu için oralarda (uzak doğu ülkeleri) yaptırılıyor. Burda dikkat edilecek en önemli husus çin malı olması değil giydiğiniz terlik yada ayakkabının antibakteriyel olması ve arkasından fiyatının çok ucuz olmaması gerektiğidir. verilen örnekte 2 küsür dolar olan bir terlik ne kadar sağlıklıdır bunuda aklı olan insan çok çabuk kavrar. Araştırmacı olalım arkadaşlar en iyi malzeme şu anda crocs terliklerinde ilgilenenlere duyrulur !(kaymayan taban, koku yapmayan malzeme, antibakteriyel, ortapedik vs.) saygılar |
Bu ürün ucuz olmalı.@Aydin beyefendi de güzel bir açıklama yapmış. Buna mukabil, bir Çinlinin bir sözünü anımsatayım: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.":) |
bu ayaklar hep aynı kişinin ayağı bu hale gelene kadar giymeseymiş pskopat.:hahaha: |
normalde de parmak arası terlikler saglıksız.. |
uff yazık yaa en son hali o son fotoğraftaki hali mi acaba yoksa daha kötüsü hale de gelmiş mi acaba? ayrıca belki bir kere hastalık başlamışsa seyiri böyle olmuştur giymeye devam etmese de...o kadar da gerizekalı değildir herhalde diye düşünüyorum... |
iğrenç ötesi |
Piyasanın anası ağlattılar yinede vazgeçmiyorlar ucuz olması kaliteli olması anlamına gelmiyor gerçi bu hallere getirenler uatnsın diyecem ama utanmazlar |
kötü olmuş:( bence giymeye devam etmemiş bu tür yaralar zaten sonradan daha çok gösteriyor kendini.benimde ayakkabım vurmuştu çok geçmeden çıkardım ama sonradan daha kötü oldu... |
gerçekten çok kötü ewet ilk başta öle oluyo ama tabi bu kadr kötü deil sonra 2 güne düzeliyor:) ama artık bunlrdan sonra giymem parmak arası terlik |
Türkiye`de Saat: 12:16 . |