![]() |
Arkadaşlar,sigara içenlerin kalbini kırmayın,telafi edece zamanınız olmayabilir.. Eminim en çok da Semra kızıyor bana...dimi yoldaş.. |
kimseyi kırmak gibi bir düşüncem yok ki gerçek neyse o isteyen istediği kadar içebilir bir çok arkadaşım var içen ben sadece sevdiğim insanlara söylerim semra da onlardan biri:) |
Yok kızmıyorum İrfan Abi:) Sadece bu ve bu gibi hastalıkların tek faktörü sigara değil. Elbetteki sigaranın da katkısı oluyor, bir nebze tetikliyor bunun gibi hastalıkları. Ama dediğim gibi yaşadığım kadar yaşarım, ne kadar yaşarsam kardır bana:) Seviyorum sigara içmeyi zararlı olmasını bildiğim halde:) Ayrıca arkadaşlarımın bizleri düşündüğünün farkındayım, kırılmam ben onlara:) |
Semracım biz seni çok sevdiğimiz için söylüyoruz,ama en azından çok içme olurmu?.. |
Tamam İrfan Abi:) |
Alıntı:
Ben de içmiyorum,içenlere onları sevdiğimiz için sitem ediyoruz.Semra da bunu biliyor.Ne kadar yaşarsan kardır tabi ki Semra ama sağlıklı yaşa inşallah...Bize kızmayacağını biliyorum,sen bizim için değerlisin ablası...;) |
Alıntı:
|
öyle ni sorunum y.o.k..umarım olmazda.... |
sigara içilmeli yoksa maçlar çekilmez hele gol yedimiz maçlar DEMEKKİ NEYMİŞ SİGARA RUH SALINA FAYDALI |
iyiki içmiyorum..! |
Türkiye`de Saat: 16:48 . |