![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Şampiyonlar Ligi Bu Forum Altında 2006 -2007 Şampiyonlar Ligi konuları bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Böylesine zor bir gruptan çıkarılan 6 puan elbette küçümsenemez.Fakat maalesef alınan 8-0 lık yenilgi tüm bu ekipler içersinde en çok puanı toplayan ekip olmamıza rağmen başarımızı gölgeledi.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bazı arkadaşlar övünmeliyiz filan yazmışlar.Güldürmeyin beni bu grup zor filan değildi. Portoyu ilk maçta gördük.İkinci maçta elinden kaçırmasa topu ofsayt dye ordanda belki puan alırdık.Lİverpoolu evimizde yendik saçma salak bir futbolla yedik.Marsilya gibi bir takıma 2-0 yenildik orda hiç pozisyon yokken.Bu grubun neresi zordu allah aşkına.Bizim beceriksiz yöetim ve B-C kalitesindeki futbolcu kardeşlerimizle bu kadar oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
genelolarak başarısız sayılmayız sadece 8 gol kötü oldu eğer psv gurubunda biz olsaydık herşey farklıolurdu fblilero kadariyi ise neden portoyu isterler barçaçıktada görseler günlerini
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |