![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inanılmaz bir çatışma yaşıyorum içimde.. bir yandan milliyetçi yanım bir yandan eziklere olan düşmanlığım.. bir yanım farklı yenilip rezil olsun derken bir yanım ispanyollara ders versinler diyor.. çıkamıyorum işin içinden skor tahminim 3-1 sevilla | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
inş. öle olur ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
walla kupayı kaybetti 27 yıl sonra acaba alabilirmiyiz dediler ama olmadı.ligde sanssızlıklar oldu.bakalım bu maçta nasıl olucak sevilla cok iddaalı gelio ama bence fark yerler.yesinlerde bizimle dalga gecmek neyniş o zaman görecekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ herşey ya SİYAH ya BEYAZ dır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Febe macıyla ilgili yorumlarınızı burdan devam edebilirsiniz..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 9-0 beklıorum ![]() 2 oldu zaten ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/sampiyonlar-ligi/54967-sevilla-fenerbahce-tahminleriniz-yorumlariniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 12:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |