![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Şampiyonlar Ligi Bu Forum Altında 2006 -2007 Şampiyonlar Ligi konuları bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | portooooo portoooooo ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßence porto aLır ama iLeri cıkarsa..cnkü fener duran fenerLeri (!) ii kuLLanıo..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence under lik mac 1 1 olabilir yada iksinden biriosi 1 0 alabilir.kanaatimce.yalniz bir sey diyeyim bu fener cok parami yakti eskisehir macinda livewette de canlik iddia oyununda inanailmaz para kaybettim 1700 euro 70 daika kalan 10 kisiye gol atamayan takim bu macta 5 yesede artik feneri asla oynamam .ama size benden bir tüyo genede sampiyonluga oynayan karakartal imiz bu yil bana daha cok banko geliyo arada sirada sürpriz ve yüksek quoteli maclar haricinde mesela bugün gs kocaeli oynasin ben parayi genede kocaeline basarim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener aynı fener
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |