![]() |
Beşiktaş J.K - Manchester United Bilet Fiyatları... Eski Açık: 75,00 TL Kapalı Alt: 175,00 TL Kapalı Üst: 200,00 TL Numaralı Kenar: 225,00 TL Numaralı Orta: 250,00 TL VIP Alt A-F: 250,00 TL VIP Alt B-E: 325,00 TL VIP Alt C-D: 400,00 TL VIP Üst A-F: 450,00 TL VIP Üst B-E: 650,00 TL Yeni Açık: 75,00 TL Not:bu bilgiler bilexin internet sitesinden alınmıştır ne zaman satışa sunulacağı belirtilmemiştir... |
çok pahalı:( |
Bitek Eski Açık fiyatı Normal , Diğerleri Aşırı Pahalı geldi |
ist da olsaydım gözümü kırpmazdım valla |
ahh ulan ne dogumgünü hediyesi olurdu be :( ama malesef benim isyeri izinde vermedi..hastayim diye macami gitsem ne |
oha beea, cok pahalı biletler... öğrenciyim ben abi yaw, biraz insaf edin:D yeni açık veya eski açıkta maç seyreden arkadaşlar, acaba nasıl oluyo ordan maç seyretmesi? çarşının olduğu bölüme biraz uzak kalıyo galiba demi... yardımcı olurlarsa sevinirim:) |
ben klübü aradm yarın sabahta çıkabilir dediler pazartesi bi bilgileri yok. nasıl biletix te duyuruluyor anlamadım... :S |
bilet fiyatları 2 sene önceki zamandan bugüne bu hale gelmiş, gayet normalde. Normal olmayan şey bu artışlar olurken, maaşlara bu artışın uygulanmamsı! Adaletsizlik bi nevi. Bu sene kombine alamadım, 1ş.ligi 2 derbi izlerim diyorum. Bu maça alabilirsem kapalıdan alıcam 1 bilet |
Alıntı:
|
ben gidemiyorum ama çok pahalı.. |
İnsallah yeni acıktan bilet alıcam |
kapalı cok pahalı yawwwwwww ınsan benı dusunurek bıraz ındırım yapar 125 yeterlıydııı:D |
ben inşallah oradayım yeni açıkta |
Alıntı:
arkadasım biletixin sayfasına girip bakabilirsin :S |
Arkadaşlar fiyatlar böyle normal fiyatlar. Geçen sene fb maçında kapalı 250 ytl idi. Manchester gibi bir maçta fiyatlar gayet normal hatta düşük bile, kulüple hasılat yapmak için bu tir maçları iple çekiyorlar unutmayın. Senede 2-3 maç adam gibi para kazanıyor kulüp bırakında kazansın. Nasılsa öyle yada böyle dolucak. |
Alıntı:
biletix in sitesinde görüyorum ama satışa çıkış tarihinden bahsediyorum ben |
Biletler 11 Eylül Cuma günü saat 14:00'te satışa sunulacaktır. |
Geçen sene son maçlarda ki bilet fiyatlarına göre bu rakamlar çok normal. |
Kırmızı şeytanlarız diyenlere cehennemi yaşatmaya GE-Lİ-YO-RUZ.! |
15 eylül 2009 saat 21:45 kanepemde uzanmış star tv de maçımı seyrediyor olacağım. Bu ne abi 15 lira bi açık bileti.. neyse parası olan adama koymaz tabi ama bizim gibi öğrenciler için çok.. |
Biletler satışa çıkarıldı ve şu an itibariyle biletix te hiç bir yoğunluk söz konusu değil... |
Off pahalı yaa. Şuraya baak |
Uçmuş fiyatlar ama para olduktan sonra değer Beşiktaşıma... |
| Türkiye`de Saat: 21:25 . |