![]() |
Alıntı:
|
yok kesinlikle başarılı olmamalarından yanayım. basın onları öve öve bitimeyecek. gündemde hep onlar olacak. onlarda baya bi havalara girecekler. biizm başarımız u sizi başarıalrınız nerde die. ülke puanı için bile olsa onların başarılarını istemiyorum. bizim her zaman bir gerimizde olsunlar yeter onlara :) |
fener yine rekor kiracak , türkiyemizin adini cikarak ama nasilmi? puan alamadan avrupadan dönecek , hepimizi rezil edecek , ne dileyelimki , dilemekde yaramaz bunlara , alacagi puanlar bile haramdir .... süper ligdeki gibi parayla satin aldigi maclardaki puanlar gibi haram , tek ASK besiktASK , kayseri kardeslere ve tabiki BESIKTASimiza basarilar diliyorum , GSde olabilir belki :) |
türkiyenin durumu çok riskli şu durumda..gidebilecekleri yerlere kadar gitsinler |
Fenerle fınal oynuyalım kupayı bız alalım super kupayıda ercıyesle oynuyalım :D fazlamı attım acaba |
ezikler mezikler ama 3-5 puan alsınlar ki ülkeye katkıları olsun |
ülke puanı için başarılı olsunlar |
Erciyes Onların Getireceği Puan'ı Çoktan Getirdi.. Ezikler 0 Çekse Umrumda Değil Bi Galibiyet Alınca Avrupada Başarılıyız Diye Gezmesinler Sonra... İstemiyorum Başarılarını! |
ins onlarda gruptan cıkar |
Cıkamazlar.... |
Türkiye`de Saat: 17:42 . |