![]() |
http://img231.imageshack.us/img231/2...2130000pd7.jpg aslinda C,G gruplari disindaki takimlar supriz sayilmazlar |
Böylesine zor bir gruptan çıkarılan 6 puan elbette küçümsenemez.Fakat maalesef alınan 8-0 lık yenilgi tüm bu ekipler içersinde en çok puanı toplayan ekip olmamıza rağmen başarımızı gölgeledi. |
arkadaslar bazi oyunclar gitmedikten sora ve baskan istifa etmedikten sora besiktastan bn hic bir basari beklemiyorum... |
biz çıkamadık ama ezikler çıktı! eziklerin bizden başarılı olması her seferinde dahada sinirlendiriyo beni! |
Bazı arkadaşlar övünmeliyiz filan yazmışlar.Güldürmeyin beni bu grup zor filan değildi. Portoyu ilk maçta gördük.İkinci maçta elinden kaçırmasa topu ofsayt dye ordanda belki puan alırdık.Lİverpoolu evimizde yendik saçma salak bir futbolla yedik.Marsilya gibi bir takıma 2-0 yenildik orda hiç pozisyon yokken.Bu grubun neresi zordu allah aşkına.Bizim beceriksiz yöetim ve B-C kalitesindeki futbolcu kardeşlerimizle bu kadar oldu. |
Alıntı:
genelolarak başarısız sayılmayız sadece 8 gol kötü oldu eğer psv gurubunda biz olsaydık herşey farklıolurdu fblilero kadariyi ise neden portoyu isterler barçaçıktada görseler günlerini |
Türkiye`de Saat: 18:06 . |