![]() |
Ezikler bana hayatım boyunca itici gelmiştir. Ama şu bir gerçekki avrupalılar ezikleri yendik demiyorlar Türkleri yendik diyorlar. Bu acıdan bakarsak eziklerin yenmesini istiyorum. Yenerlersede iice tempra olacaklar :S:S gönlüm beterolsunlar diyor ama kararsızım... |
fark geliyo arkadaşlar bu akşam gönlümden geçen skor 9-0 ama o olmasada 5-0 a razıyım |
Alıntı:
|
1_o olsun bizim olsun yanlış anlaşımasın biz derken sevilla dan bahsediyorum.fenerbahçeyi hiç sevmem ama geçen derbiyi izlerken ön sırada bi fenerli wardı.adam benden daha çok heyecanlıydı.herkes susmuştu bi tek o bjk diye bağırıyodu.şaşırdım şahsen ben olsam rakip kim olursa olsun feneri tutmazdım... |
saatler 21.45 i gösterdiğin de star kanalını izlemekte olanlar lütfen çocuklarınızı ekrandan çekiniz + 18 yaş grubu üzeri bir film geliyor adı : Sevilla ' nın Aşkı Konu :romantic sinema ,korku , sex unsurları içermektedir . . . Çocuklarınız bu kötü 90 dk dan korkabilir. ve etkisinde kalarak günlük hayatta bir benzerini yapabilirler . LÜTFEN İZLETMEYİN . . . |
Alıntı:
|
ezikleri sahaya gömeceklerini düşünüyorum. |
nolrsa olsn türkiyenin pirestijini dusunuyorum |
Alıntı:
|
ßizim köy Gfebe'ye acımaz.. inş.. fark yerLer.. totoşlar :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:35 . |