![]() |
adamlar hakederek buraya geldi biz avrupada ne yaptık hiç bir şey turu geçmeleri zor inşallah final oynarlarda bizimkiler utanır. |
arkadaşım netice diyosun ilk mesajında fener güzel top oynuyor diyorsun anlamadım ben ne demek istediğini..maçın özeti şans.! |
Dikkatli okumanı rica ediyorum. O sahada bir şeyler döndü birileri oyun oynadıki netice bu. Neden ortada bir şeyler varken aksini iddia etmek yasamız? |
bala sansa mansa takim yeniyooooo iste sans olsa gerek ki her mac kendi kalelerine atiyolar .:) ne sans ama dimi ,,,nispet yaparcasina oynuyorlar,,bizi kizdirmak icin mi ne anlamadim gitti ...kapak takiyolar resmen ,her hafta ,üzgünüm ama ben fenerin turu gecmesini isterim istiyorum da 6 macta 6 galibiyet elan takim bence sampiyonlar liginin en basarili takimidir ,,,bu yili kastediyorum...vede turu gecerse ne olcak onu düsünmek de bize kalmis bence liverpool .......cikacak gibi |
neyse herbst kutuyu izlerken dikattli izle bikaç saatten sonra bozukluğa yol açıyor beyinde.. |
ingilterede devrilirler inş. |
Bu sene chelsea kupada elendi şampiyonlukta da arsenal ve united tan kupayı zor kotarır şamp ligi 2. maçına bunun bilincinde çıkacaklar. Fenerbahçenin başarısını da oyununu da küçümseyemeyiz ama 2. maçta ezikler şans golü, kart veya bunun gibi olağanüstü olaylar yaşanmazsa kupayı zor geçer sonuçta ilk maçtaki skor büyük bir avantaj olarak görülmemeli bence chelsea 2. maçta varını yoğunu ortaya koyacak. İnşallah fener böle bir tarafları kalkık bir şekilde giderler de görürler. |
walla hhelal olsun ne kadar tarafsız olsam da adamlar yendiler ama ingilterede chelsea alır |
Kim ne derse desin... tebrikler eziklere... guzel oynadilar ama insallah elenirler :D yoksa bikini giycez .. |
Arkadaşlar fenerin başarısını gözden kaçırmayın.Bize onları aşagıya çekmek değil onların yükselttiği çıtaya yaklaşmak yakışır.Onları küçümseyerek yada oyunlarıyla dalga geçerek biryerlere gelemeyiz, gelemedikte |
Türkiye`de Saat: 05:31 . |