![]() |
ya adamlar yenik dustuklerı maçı cevırmesını bılıorlar ama biz olsak şampiyonlar lıgınde 1 yedıkya o en az 4-5 olur.... |
Alıntı:
|
ben güveniyorum fenere mac 2 2 biter söylemedi demeyin .fener kesin gol atar .ya saka maka derken carlos bile adalarda oynuyo ...gönüllerin gökhani dedikleri gökhan,,,ya adam 2 ligden geldi ,,,ben daha ne diyeyim neden bizim sag kanadimizda oynamiyor bunu yöneticilerimize sormak lazim...alin tandogan bundan kesin 2 kat para kazaniyordur |
Kuralar çekildiği zamanda demiştim,fener schalkeden sonra çekebileceği en iyi kurayı çekti diye.Kadıköydede yenilmeyeceklerini hatta bir sürpriz yapıp kazanacaklarınıda tahmin etmiştim.Bunun çok da normal olduğunu düşünüyorum açıkçası.Eğer orda yenerlerse benim için o zaman anormal bir şey olur...Chelsa teknikdirktörsüz bir takım,adamın futboldan anladığını zannetmiyorum.Chelsea o adama rağmen oyununu,mücadelesini sürdürüyor.Oyuncular o kadar kaliteli ki buraya kadar gelmişler Grant'a rağmen!..Feneri yenip eleseler bile bi dahaki turda kesinlikle eleneceklerini düşünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |