![]() |
Chelsea - Fenerbahçe Çeyrek Final İkinci Maçı ( Tahmin Ve Yorumlarınız ) http://forum2007.antu.com/images/bos.gif http://img341.imageshack.us/img341/2...sealogoxz7.jpg Chelsea - Fenerbahçe http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...fenerbahce.jpg Şampiyonlar ligi çeyrek final ikinci maçı.. |
fener den korkmaya başladım herşey olabilir fakat chelsea turu kaptırmaz gibime geliyor denk bir maç olacak ilk maçı izledikten sonra bunları söylemek gerekiyor ne yapalım darısı başımıza . |
ınsallah farklı yenılır fenerbahce |
Fenerin farklı yenileceğini zannetmiyorum,diğer bir deyişle Chelsanın fark atacağını zannetmiyorum.Bu daha doğru olur sanırım.Çünkü öyle bir takım değiller,Grant sayesinde tabii!..Fenerin ne yapacağı belli olmaz;ama ordan galibiyetle dönemezler.Alabilecekleri en sonuç 1-1'dir bana göre...Chelsa'nın kadrosu gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu,teknikdirektörlerine rağmen bu maçı kazanmaya yakınlar bence.Taraftarlarında desteğiyle Feneri 2-0 yenerler gibime geliyor...Ama dediğim gibi,fenerin ne yapacağı belli olmaz bu saatten sonra.Bir beraberlik çıkarıp tarih yazabilirler orda.Kabul etmeseler de şans daima onların yanında çünkü... |
tek dileğim fenerin yenilmesinden yana. |
Objektif olmakta fayda var.Fenerbahçe,Süper Lig'e göre biraz büyük beden ... Türk futbolu için Fenerbahçe'nin üst turu geçmesini istiyorum. Skor 3-2 Chelsea.İkili avarajlarla Fenerbahçe yarı finale çıkar . |
Türk futbolu için Fener gecsin.. Adamlar manyak oynuyorlar, bizim yönetimde bi akilli olsada bakiler, makiler almasalar daha :) |
Bence chesea 2-1 olduu için gece gündüz demeden çalışçak ve bu maçı alcak inş.. |
pardon yanlış yazmışım chelsea olcak |
1-0 olsun chelsea'nin olsun :D |
türkiyenin iyiliğini düşüne düşüne bi hal olduk siyasi yönde siyaset konularına girmiicem ama yine diom türkiye için işalla fener geçer chelsea yi |
fener yener..biz nerde oynuyoruz demir ören utaN..! |
Şuanki chelseayı tanıyamıyorum şanki özel bir maç için veya hayır maçına toplanmış yıldızlar gibi oynuyorlar ama evinde yenileceğini sanmam maç 2-1 biter ezikler penaltıdan yiner alır ( ama babayı:rofl: ) |
inş. chealse alır |
chelsea 9 - fenerbahçe 0 |
aslinda istemem lakin türk futbolu=PUAN BASKA LAFA GEREK YOK::24 puan aldilar bu yil sonucta bizede yariyor ,,,istemek istememk lede olmuyor ama tahminim fark yemezler kesinlikle hatta balina gececekler gibi...gecsinlerde liverpoolu görelim bir daha bakalim ne olcak.ama saka maka derken manyak bir basari yakaladilar 6 macta 6 galibiyet kücümsenecek bir sey degil asla ,evdeki her macini yendiler ...deplasmanda oynuyamiyorlar lakin bence mühim olan ilk 20 dakika carsamba ya türkiye yerinden öynar yada ,,,gastelerde ufak bir tesekkür cikar |
4-1 lampard da atcak inş. |
dunku olaylardan sonra insallah ofsayttan bir golle ve uydurma bir penaltı ile elenirler |
elleriylede atarlar inş. |
3-1 chelsea alır |
0-1 olsun fenerin olsun(Türkiyenın olsun ) |
Chelsea'ye yürekten başarılar, onlardan farklı bir galibiyet bekliyorum... |
ilk başta bizene 2 tane gavur takımı işte napıcaz :) ama chlelsea 4-0 alacakmş gibime gelior... |
1-0 olsun bizim olsun. |
yiğidi vur çldür hakkını yeme ne kadarda fenerden gıcık alamda üst tura çıkmasını isterim sonuçta türkiyeyi temsil ediyor chelse karşısındaki takım baskı yaparsa dağılıyor dikkat edin her maçında böle karşıdaki takım pasif kalınca chelse coşuyor fenerin tek şansı var 90 dk baskılı futbol oynamak |
mac gayet hızlı basla chelsea saglı sollu ataklarla golü weya golleri erken bulur:D 2. yarı chelsea adına edunun direkten dönen kafa topu we deivid in ters volesi dısında fener kalesinde tehlike olmaz :D we mac biter :D:D |
ilkyari 1 2. yrı 1 olur benden demesı skor dersenız 3-0 olur drogba lampard essien atar |
Ardadaşlar bende bir beşiktaşlı olarak eziklerin turu geçmesini istemiyorum ama fener üzülerek söylüyorum 3-2 yenilerek turu geçicek |
su şon ********liklerden sonra öfkeme dur diyemiyorum.ama biliyorum ki yarın vatan sevgim ağır basacak son anda. sevilla maçında da erken gollere sevindim, sonra mücadeleyi görünce indirdim yelkenleri türklük ağır bastı. başıma gelecekleri bilsemde gönlüm türkiyenin tur atlamasından yana..skora gelince 3-1 chelsea |
acaip heyecanlıyım yarın için saki beşiktaş maça çıkacakmış gibi :D 21.45 seni bekliyorum gel artık :D |
5-0 olsun, bizim olsun :D |
yapma drogbaa.... onu atma bari... :D:D |
türkiyem için türkLer kazansın dicem ama bu maL ogLu maLLarda kactane türk var ? |
Türkiye`de Saat: 06:01 . |