![]() |
Chelsea 2 - Fenerbahçe 0 ( Fazla Uçmayın Buraya Kadar ) ballack ın ve lampardın golleriyle chelsea 2-0 yendi ismi lazım olmayan takımı :D çeyrek finaldi amaçları ulaştılar ama rüyalarına kavuşamadılar. seneye 0 çekmeniz dileğimizle . |
Ohhh be stres yapmıstık 2 haftadır :D |
o statın tek prensi biziz varmı daha ötesi sergen forması giyselerdi yenerlerdi nede olsa yakından tanıyorlar sergeni :) |
teşekkürler chelsea fark bekliyordum ama olsun bu da yeter... |
ohhh baya bi rahatladimm :D havalarii söndü:D |
inş böyle skorları ligtede alırlar .... |
yaşasıınn!!! dualarım kabul oldu... çookk mutluyum... |
Alıntı:
|
EZIKLER KENDILERINE COK GUVENIYORLARDI NE OLDU UTANIN EZIKLER BESIKTASIMIZ BU TAKIMI ORDA IKI SIFIR YENDI:) |
nerde eski chelsea nerde bu aksamki chelsea. hicde bekledigim bi mac olmadı ilk golden sonra fark bekliyordum acıkcası. |
demek ki neymiş .. Hakem satın almak için türkiyede oynamak gerekiyormuş şampiyonlar liginde hakem satın alınmıyormuşşşşş |
evet arkadaslar demekkı neymıs fenerın parası nooolmus bıtmıııııs ne yapmak lasım yardııım ama bı bjk lı olarak hıc ıcımden gelmıokı :):):):D |
http://www.youtube.com/watch?v=pM3GHI5x ... re=related Böyle yapıcaktınız ezükler http://forum.forzabesiktas.com/image...on_mrgreen.gif |
ruhsuz cehelsi halbuki biz senden daha çok gol bekliyorduk oysaki daha macın başında işte show başlıyor dedik ama birtürlü son vuruşları yapamadın herkes ben atacam havasına girdi oysaki nekadarda organize geliyordunuz eziklerin ceza sahasının içine kadar ne oluyorsa orda tıkandınız bir birinize pas verseniz bu maç güle oynaya 5 yapardınız ama yinede herşey için sağ olun bu ezikleri pembe rüyalarında uyandırdınız |
bu arada febeliler iyi alısmıs kolay faullere her yere dusduklerinde direk hakeme bakıyolardı hep. adam yemedi tabi bunları iyi okumus dersini :D |
I love you chelsea.paraları avrupada gecmıyormus ezıkbahcenın |
Lampard ortaya 3 cektir fenere :D:D:D:D |
ezik bey,nler ya iyi oldu size kendinizi fasulyeden saymaya başlamıltınız ezik ruhlular nolcak. |
Ah ah bu gece mübarek gece, bayram havası var her yerde hiç aklıma gelmezdi Türk takımı elensinde bu kadar sevineyim ^^ Gerçi arkadaşların da dediği gibi kims eviyor ki onları, takımlarındaki elemanlar dahi sevmezken dostu olur mu o takımın hiç? Neyse herkes seviyor Chelsea'yi, kardeş takım ^^ |
bişey olduk sandılardı:@ |
ben fenerin elenmesine çok sevindim ama artık bizim takımın da bu tür başarılara gitmesi lazım bunlar için çözüm bulunması lazım yanlış tıransferler edinilmemeli ii bir ve kariyerli hoca alınmalı kovulmamalı bunları yapmasak yılarca onun bunun maçın da rakibi destekleriz çözüm bulmak lazım başarı için |
Chelsea ölü gibi oynadı ezikleri yendi eğer oynasa ne olurdu bilmem çok güldüm yahu |
Chelsea bu turu geçer,yarı finalde elenir diyordum.Bu sözüm hala geçerli,bu teknikdirektörleri varken bunlar Liverpoolu falan yenemez.Adamlar top oynayamıyor,3. dakikada ilk golü buluyorlar,farka gideceklerine skoru korumaya çalışıyorlar.Fb biraz üstlerine gitse maçı döndürebilirlerdi belki.Son 15 dk'da gittiler,şut falan attılar adamların sesi soluğu kesildi,sen o kadar para harca ve böyle bir futbol izlettir.Gerçekten ilginç!..Liverpool'a karşı 3. dakikada gol yeseler o maçı 5'den aşağıya kapatamazlardı.Adamalr gole doymuyor çünkü,Chelsea öyle değil ama...Seneye aynı başarıyı tekrarlayacaklar mı bakalım ezikler?Yoksa bu tesadüfmüydü,göreceğiz... |
akşam ev full kalabalıktı herkes fb yandaşı tek chelsea'li bendim gol olunca bir anda bütün yüzler bana döndü sevinemedim bile yoksa hepsi üztüme çökerdi :D:D:D:D bi ara baya stres yaptım ama boşunaymış heheheheh ohh sefam olsunnnn ohh ohhh::D: |
fart atarlar diyodum ama olsun bu da güsel:D |
rahat bi uyku çektim sayende , tesekkürler chealse :) |
2-0 çok azdı bence ama sonuç olarak ezikler elendi.Daha ezici beklidoum ben ama olsun Acıtmadan sessiz sessiz:D:D |
| Türkiye`de Saat: 01:10 . |