![]() |
Bu futbolun ötesinde de bir şey Bu futbolun ötesinde de bir şey http://image.haber7.com/haber/119110.jpg Moskovo'da geçtiğimiz gece M.United ve Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester United'in kupa sevincini gölgede bırakan bir olay yaşandı. Chelsea'nin kaptanı John Terry'nin gözyaşları, tüm futbolseverlerin yüreğini burktu. Kupayı ilk kez başkent Londra'ya götürmek isteyen Chelsea, penaltı atışlarında Portekizli Ronaldo'nun topu kaleci Petr Cech'e teslim etmesiyle büyük avantaj yakaladı. 5. ve son penaltı atışında Chelsea'de topun başına kaptan John Terry geçti. Ancak atış sırasında ıslanan zeminde ayağı kayan Terry, topu auta attı. Anelka'nın da topu Van Der Saar'a nişanlamasıyla şampiyonun adı belli oldu: Manchester United. Sezon boyunca mavi forma için savaşan ve asla yılmayan kaptan Terry'nin gözyaşları, tarihî gecede yağmura karıştı. |
gerçektende o an çok kötüydü çok büyük şansızlık yaşadı bende üzüldüm o sırada..:( |
çok üzüldüler... benimde içim acıdı walla... |
evet bende drogba için üzülmüştüm...ama terry yi öyle görünce ona daha çok üzüldüm:(ama futbol işte...bizde kaç senedir son maçta değil ligin ortasından itibaren bu durmdayız ne yazıkki... |
VAr ya Terryi o durumda görünce icim yandı ya bu adam kadar efendi calıskan yok ya adam tam analamıyla kaptan sansızlıgına kurban gitti ayagı kaydı... |
eee futbol bu bir taraf gülecek bir taraf aglayacak üzücü ama elden ne gelir |
anelka öküzü topun başına gelirken bu salak kaçıracak çünkü ezik ekmeği yedi dedim ve kaçırdı olan terry ye oldu |
bence golü atamamasındaki en büyük etken son penaltıyı onun kullanmasıydı insan çok heyecanlanır... |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |