![]() |
Roma:1 CFR Cluj:2 Yakarım Roma'yı da yakarım: 1-2 Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda AS Roma'nı konuğu olan CFR Cluj, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Avrupa kupalarında tarihindeki 3. maçına çıkan Romen temsilcisi, 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada 2-1'lik zafere ulaştı. Panucci, AS Roma'ya henüz 20 dakika geride kalmadan 1-0'lık üstünlüğü getirirken, Juan Culio, 27. ve 49. dakikalarda attığı gollerle, takımına 3 puanı getiren isim oldu. A Grubu'nda yapılan diğer karşılaşmada Chelsea, sahasında konuk ettiği Bordeaux'yu 4-0 mağlup etti |
helal olsun ulan. bn böle takımları seviyom işte. GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE! |
gitti idda gitti paralar zaten oldum olası sevmem şu romayı her zaman gıcık olmuşumdur ama akşam iş olsun yazdım işte ne bileyim bundan sonra yazanın :D |
cluj büyük iş başardı ama 23 futbolcusu yabancı.kendisi hiç oyuncu yetiştirmeyen takımın parayla buraya gelmesinden taraftarı övünebiliyorsa diyecek bişey yok. |
skandal:) |
Alıntı:
|
Romaldonado.. |
Boyle macları sevıyorum : ) Her zaman büyük takımların yenmesi ihtimalinin ara sıra istisnaya ugraması gerek |
Rumen takımları büyük çıkışta.Cluj büyük sürprize imza attı gerçekten.Tebrik ederim..Roma'yı deplasmanda yenmek kolay değil.Hemde ilk kez şampiyonlar liginde mücadele eden takım için. |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |