![]() |
Arsenal - Fener5ahçe 05.11.2008 (Yorumlar - Tahminler) Arsenal - Fener5ahçe Tarih:05.11.2008 Saat:21:45 Stat:Emirates Stadı Arsenal biliyorsunuz Kadıköye 4 as oyuncusunu getirmedi . Kesin kes bu 4 as oyuncuda fener5ahçe karşısında oynayacak F5 lilerin çocğu bu maça gitmeyin düşüncesinde . VBizde kesinlikle gitsin istiyoruz . Arsenal'imizin oyununu görmek istiyoruz Skor tahminim : ArsenaL 7 - Fener5ahçe 0 Dilerim daha fazlası olur F5 Zenci sever Evet Arkadaşlar yorumlarınız alalım :D |
:D:D inşş. bize güldükleri gibbi bizde onlara gülerizxz Allah inş. ogünü gösterir yani anlıyacağınız 8 ve üzeri die dşnyrm inşta öle olur zaten battılar batacakları kadar |
bence 6-1.. |
5-1 arsenal alır bence inşallah çok daha fazla ezilirler... |
8-0'ı diliyorum :D |
6-2 diye düşünüyorum .. |
7-1 |
arsenal oyunda hiç duraklamasın maçı rolantiye almasın biz o zaman istediğimiz skorlardan birini görürüz arkadaşlar:D |
ßurda 5 yedi ezikLer kendi sahaLarında .. ama eminim LonDra'da daha fazLa we daha eziLicekLeri ßi magLußiyet aLıcakLardır umarım..en az 7 atarLar ßence..htta daha fazLası.. |
Alıntı:
|
6-0 |
skor tahmin edemiyorum çünkü rezil olcaklar :) |
7-2 :D |
6-1 falan biter herhalde...3-4 tane atar Adebayor... |
Arsenal alır |
SKOR TAHMINI 10-4 BITECEK ARTI IDDAACILAR ARSENAL FARK OYNASIN |
Son maçtan sonra tahminde bulunamıyorum valla ne güzel oynadı çocuklar ders verdiler gönlümden geçen ise 10 - 0 :D |
Maça 2 gün kaldı ama konu pasif kalmış lütfen tarihi maça yorumlarınızı alalım topik comen yukarı :D |
edudan bi 2 tane bekliorum, gençlerde 6 isabetli şut gönderse kaleye gol namına, alexde kıvransa etse 1 anca çıkarır, al işte 8-1 tertemiz skor. bereket versin |
12-0 ve ya daha fazla olur inş. fazla mı abarttım yaa:D:D:D:D |
bence 9-0 olsun :D sonra turk takimlari iki kez ust uste rekor kirmis olur en agir maglubiyet diye :D ama olsun rekor bizim olucagina eziklerin olsun :D |
fenerbahçe kendi evinde yenildi arsenal kendi sahasında farklı yener diye düşünüyorum yenmeside gerekir :D yenecekte |
5-1 :D yada 5-0 diyorum arsenal |
farklı bir maç skoru olacaktır arsenal rahar kazanır |
edu gol gol gol ... |
Walcott ve Adebayor maçta yok... Fazla gollü geçmez mücadele... |
Arsenal FC 5-1 Fener5ahçe Diye tahmin ediyorum Eğer böyle biterse fener bayram etsin |
kardeşim ingiliz bunlar adamlar acımıyo wallaa kendimizden biliyorum :D edu oynamazsa o macı izlemem bi kere edu olucak ki gol olsun sonuçta fener gol atmış olucakkkk hiç değilse kıyaslarsam biz burda bi dewe 2-1 yaptık onlar ise 5-2 :D fark olsun dimi artık ingilterede edu we diyerleri güzel ortaya bi karışık cıkarcaklar şöyle 5 6 7 olur gibi |
2-0 olsun ama edu atsın 2 sinide ama kendi kalesine herzamanki gibi :D |
gönül ister 10-0 olsun ama bize o iyiliği yaparmı arsenal bilemiyorum :D |
9 yeter :D |
Arsenal : 4 Fenerbahçe : 2 |
Haydi Arsenal haydi Arsenal haydiii, tam zamanı tam zamanı şimdii..:)..Hadi bea koçlarım görelim sizi bugün, performanslarının %50'sini bile sergileseler 5 olur bu maç, %60-70 olursa 8'i geçer...Şov izleyeceğiz inş. bugün... |
6 - 1 diye tahmin ediyorum ama alex yokmuş :D FORZA ARSENAL ACIMA 9,10 ALLAH NE VERDİYSE VER GÖZÜNE :D |
walcot yok 7 yerler:Dolsa belki dha fazla:Darkadaş dio takımın beyni alex yok dio olm o takımda beyin yokki dedim:D |
9-0 olur . |
4 - 1 geçio içimden :D:D arsenal yensinde başka bişi istemem ama farka gidersede tam süper olur:D:D |
ya şöle bi 8 den çok atsaları ne olurdu sankiii |
9-0:) |
Türkiye`de Saat: 07:29 . |