![]() |
Fener5ahçe - Porto -Ş.ligi (Yorumlar Tahminler ) Gelsin bakalım yorumlar ve tahminler Başarılar porto |
yarın portoluyum:D 2-1 veya 3-1 alabilir maçı bence porto:) |
bence de porto alacak skor farketmez...ama fark olmaz... |
2-0 porto alır.Net ve öz :)Eziklerin zaten orda işi yok dedeleriyle :D |
3-1 geçiyo içimden ... tabiki porto alır :) |
porto adam gibi oynayıp gölü düşünürse hiç zorlanmaz ama geriye yaslanırsa fener durapn topdan falan atar diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
porto nun yeneceği kanaatindeyim ama fark olucağını sanmıyorum ama yinede 2 3 gol atmasını bekliyorum portonun |
lisandro lopezden gol bekliyorum |
porto deplasmanlarda hep defans ağırlıklı oynuyor fb maçında fazla ofansif oynayacağını zannetmiyorum porto 2-0 alır |
portooooo portoooooo:D |
Fb bu maçı kaybetmez gibime geliyor...Gonzales oynasaydı Porto'ya güvenirdim ama şimdi güvenmiyorum fazla, beraberlik ağır basıyor ama Fb alırsa şaşırmam...Duran toptan atabilirler yine... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence under lik mac 1 1 olabilir yada iksinden biriosi 1 0 alabilir.kanaatimce.yalniz bir sey diyeyim bu fener cok parami yakti eskisehir macinda livewette de canlik iddia oyununda inanailmaz para kaybettim 1700 euro 70 daika kalan 10 kisiye gol atamayan takim bu macta 5 yesede artik feneri asla oynamam .ama size benden bir tüyo genede sampiyonluga oynayan karakartal imiz bu yil bana daha cok banko geliyo arada sirada sürpriz ve yüksek quoteli maclar haricinde mesela bugün gs kocaeli oynasin ben parayi genede kocaeline basarim |
fener aynı fener |
Dinamo var sırada.Onlarda eziklere 3 çakarsa tam olacak. |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |