![]() |
Manchester şokta! 2-2 Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Manchester United evinde Porto ile 2-2 berabere kalarak şok bir sonuç aldı. Sahasında Portekiz’in Porto ekibiyle karşılaşan İngiltere’nin Manchester United takımı, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Manchester United, ilk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında, 2-1 öne geçmesine rağmen son dakikalarda gelen gole boyun eğdi ve sahadan beklemediği bir sonuçla ayrıldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...orto423333.jpg |
dün gece herkesi yanıltan maçın golleri buyrun izleyin... Manchester United:2 - Porto:2 - / 36889 / - Haberler, Videolar / Milliyet Internet TV |
Manu cok zorlandi , sonucundada beraberlikle yetindi. |
Porto,iyi mücadele etti.Avantaj Porto'da gibi gözüksede,Manchester,Portekiz'de turu geçer. |
Maç 2-1 bitse Portoya yazık olcaktı..Çok iyi oynadılar..Tur bence ortada.. |
Bence de yazık olacaktı...Porto Manu'yu kilitledi, istediği skoru da almayı başardı...Porto'yu Dragon Stadında yenmek çok zor iş, maçın 3-3 berabere biteceğini de sanmıyorum, yanii Porto büyük bi sürprize imza atarak Manu'yu eler bence... |
Alıntı:
|
Ben sadece ilk yarıyı izleyebildim ve Porto resmen ManU yu ezdi diyebilirim:DKeşke Porto yenseydi yazık oldu o kadar iyi oynamalarına rağmen beraberlik. |
Güzel bir maçtı... İki takımda çok güzel futbol oynadı. süper bir mücadele vardı. Ama bence Manchester Porto'da turu geçer |
Güzel macdı. Ama M.united eler bence. |
helal portoya manu kafa tutabılıyorlarrr kısıtlı kadrolarına ragmennnnn |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |