![]() |
ben böyle bir barcelona tarafından oynanan maç görmedim adamlar resmen uzay takımı yha hele bır ıkılı var xavi ve ınıesta bu dünyadan değiller sankı bır ınsana maç izlerken ancak bu kadr zewk verilebilir dün herp beraber futbolun zirvesini son noktasını izledik 2.takımımdan gurur duyuyorum :D sahada ne bi c.ronaldo vardı nede manchester united ... bence c.ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu secılmemesı gerekirdi ... eğer gercktende oyle olsaydı büyük maçlarda takımını sırtlaması grekirdi tıpkı bizim beşiktaşta baki mercimek'in sırtladığı maçlar gbı :D:D:D |
ingilizlere futbol dersı verdıler |
barça haketti.. Manu top oynatmadılar bile.. helal olsun.. |
Barça dün enfes bi top oynadı, Manu'lu oyuncular ve Ferguson'da bunu izlemekle yetindi...Eze eze yendiler valla Manu'yu...Bana göre bunda Ferguson'un da büyük payı oldu, Barça'nın bu kadar iyi oynamasına yardım etti...Barça'yı yenebilmek için tek bir şey yapacaksın, onları durduracaksın, pas yapmalarını engelleyeceksin, tıpkı Chelsea gibi, Dünya'da Barça'yı durdurabilecek tek takım Chelsea derken bunu kastediyordum işte, adamlar durdurmuştu Barça'yı ama hakeme yenik düştüler...Dün Manu kendi futbolunu oynamaya çalıştı, ama ortasahadaki oyucuları çok daha iyi olan Barça bunu iyi kullandı ve Manu'ya futbol dersi verdi adeta...Dünkü oyunuylan ve genel itibariylen de bu kupayı hakettiler zaten, ama Chelsea maçalrını bunların içine katmıyorum... |
Forza Messi gerisi Traş |
barceona'nın oynadığı futbolsa diğerlerininki ne acaba:) ayrıca tüm futbol kamuoyunda ronaldo-messi kıyaslaması sık sık yapılır, öncelikle ronaldo'nun da çok iyi bir oyuncu ve messi'ye göre üstün yönlerinin olduğunu söylemeliyiz ama onları aynı platformda kıyaslamanın her zaman mantık hatası olduğunu savundum, dün de biraz olsun bu farkedilmiştir sanırım, messi'nin ayrı bir stili var, adam topla gidiyor gidiyor, bi ara 3-4 savunmacının arasında tvden gözükmüyor, sonra bi bakıyorum aralarından topla birlikte çıkmış oluyor, ilginç bi stili var:)ve dikkat ederseniz topu ayağından hiç açmadan dripling yapıyor, bu da ondan top çalmayı bir hayli imkansızlaştırıyor, tabi xavi ve iniesta'nın da bu süper bücürle bermuda şeytan üçgenini oluşturduklarını da belirtmek lazım... |
valla mükemmel ötesi bi maçtı hak ettiğini aldı barçammm:):) |
acikcasi manunun bukadar ezilecegini tahmin etmezdim barcelona gercekden cok iyi bir futbol sergiledi takim birbirini cok iyi taniyor buda cok belli oliyor herkez birbirine yardim etti heleki xavi harika bir futbol oynadi öyle paslar öyle kontrollu oynadiki tek kelimeyle muhtesemdi messi ise bu macda ronaldoya bakarak kat kat daha iyidi ve kücük boyuylada 2metrelik kaleciye kafa golü atti manuda ise ronaldo beni hayal kiriklina ugratti yoksa cok daha iyi bir mac olurdu sonunda barca hakkedi biraz showu degil golleri düsünse birkac golde olabilirdi barca hakkederek aldi kupayi.. |
ben ne demiştim ;):D |
Türkiye`de Saat: 04:33 . |