![]() |
toooz pembe hayaller vardi pembesi gitti tozu kldi:Dartik baska bahara avrupa macerasii büülent beey:D |
Siiiiiiiiiiiiz Kim , Şampiyonlar Ligi Kiiiiiiiiiiiiim ? :D:D |
7 yeriz 9 yeriz 8 yemeyiz diyodun Bülent Uygun . Çok havalanmıştın, çok .. Fazla söze gerek yok.. Neyine ulan senin Avrupa, dön bas şimdi Zara'ya .. Hadi bakiim, biletli yolcu kalmasın .. |
5iva5 :D |
öyle demeyin ya önemli olan katılmaktı:D:D:D gelsin paralar:D eğer bülent o lafları söylemeseydi sivası desteklerdim ama o laflarından sonra 5ivas her gol yediğinde sevinç çığlıkları attım dün pislik herif allah cezanı veriyor taksit taksit 8 ide kendi stadınızda yiyeceksiniz.. |
Sivas'ın C.L gruplarına kalmak gibi bir iddası yoktu zaten..Avrupa ligine gitmeyi düşünüyorlar..Ama 5 yemeleri iyi olmuş..:) Bülent çıkıp artist artist konuşmaz en azından..Yedi bişeyler..Onun verdiği doygunlukla konuşur bundan sonra.. |
Beter olsun fenevin uşağı !! |
bi türk takımının yenilmesine üzüldüm ama bülent uygunun 5 yeriz ama 8 yemeyiz sözünden sonra bi yandanda ona olan nefretten sevindim |
sıvas hakkında herkesın antıpatı kazanmasını basaran b.uygun bundan sonra artık buyuklerıyle nasıl konusacagını ogrenmiştir herhalde. |
5ivas normaldir bide gruplara kalsanız görürdük.. demekki neymiş büyük lokma yiyeceksin büyük laf etmeyeceksin geçmiş olsun.. |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |