![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Tepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elime...
__________________ ![]() DOSTU DA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ... SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN!!! | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bazı özentiler sagopayı tanımadıkları halde rapi en ii ceza yapıo diyorlar bencebu gayet yanlış halbuki cezanın sagoya yaptıklarını bilseler.....sğl paylaşım için gerçi biliyodumda neyse eee sonuçta msnde koloyla konuşmuş insanım )not:kolonun msnini nerden aldın falan demeyin zaten albümünde var....Konu CEYU tarafından (23-01-2008 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #13 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerim sansür perdesi bensiz ruhuma kaç para biçtin? hadi git durma görmezden geldim beni benim önümde yerle bir ettim...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
| | #14 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |