![]() |
son kez! Gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim... sesin, tenin yok, sessizlik son kez! Tüm o sevgilerimi geri ver, bırak! yoruldum çok, yolun açık olsun kimse geri dönmez! Herşey biter, sende mi kaldın bir yalnız! Herşey gider, yeter ki sen zamanı ver! Hayko Cepkin'e saygıyla |
hayko mu ben nie görmedim bu yazıyı daha önce:s neyse..bitanem ya..son klipte yine damgaı vurdu..izleyin melekler klibini..hayran olcaksınız.. |
tarzı ve sahne performansı süper.canlı dinleme fırsatı bulmuştum süper bi geceydi tek kelimeyle... |
ben daha gidemedim kısmet olmadı ama süper bir gün yaşatacağından eminim. |
geçen yaz evanescence'in istanbul konserinde sahne önü grubu olarak çıkacaktı, amy lee "bu adam fazla tükürüyor, ortalığı bizim konserden önce fazla kirletmesin":D diyerek istememişti, sonrasında ileri geri konuştu evanescence hakkında, o zamandan beri sempatim azaldı ama iyi çocuktur, yine de severim, zaten rock yapan bi avuç adam var, destek vermek lazım... haa bir de hep yüzüne söylemek istemişimdir, kısmet olmadı; tam bir manson çakmasısın be haykocum:D |
şu anda eurivisyona katılsa bize 1. kazandirabilecek sahne performansı türkiye deki sanatçılar arasında en yüksek şarkıcı . . çakma makma değil has türk şarkıcısı . kimseyi örnek almaz . kendi şarkılarını kendi yapıyor . giyinişini kendi yapıyor . ana görevi : insanlara korkuyu göstermek . İYİKİ HAYFAN ' ıM . . . |
ilginç bir eleman hiç dinlemedim ama çok duydum namını bi dinleyip bakayım hemen şimdi |
Sandık albümü müthiş olmuş. Gazel Metal.:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:18 . |