![]() |
Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafı! Askerlik konusundaki açıklamalarıyla dikkat çeken Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafı ortaya çıktı... Bülent Ersoy'un askerlik yapıp yapmadığına dair iddialar sürerken, bahriyeli fotoğrafı ortaya çıktı. Bülent Ersoy, televizyon ekranlarındaki, “Oğlum olsa askere göndermezdim” sözleriyle olay yarattı. Kimileri onu destekledi ama birçok kişi de sözleriyle linç edip, ‘vatan haini’ ilan etti. Ersoy’a yönelik ölüm tehditleri dergimize kadar ulaşınca devreye girmeye karar verdik. Pek çok ünlü sanatçı askerlikten kaçarken, 1976’da Gölcük’te bahriyeli olarak vatan borcunu ödeyen Ersoy, aslında vatan haini değildir. Kanıtı da işte bu fotoğraftır: http://image.haber3.com/haber/161949.jpg |
bülent ersoy sonradan yaptıgı bazı acıklamalarda haklıydı askerliği sadece belli bi kesimin çocukalrı yapıyor gibi fakat bu söyledği oğlum olsa askere göndermezdim lafını geçiştirmek için de olabilir |
Sanırım geçmişi ile ilgili bu fotoğraflarının yayınlanması yalnış hatırlamıyorsam mahkeme kararı ile tedbirliydi dikkat edin! |
o bülen ersoy muymuş:) |
gözlükler süper :P |
eskiden daha iimiş. |
helal olsun öyle yada böyle vatani görevini yapmış yapmayanlar utansın:D:D |
evet bence tuğba haklı yapmış askerliğini ama çok uyuz bir insan oo ya hiç sevmiyom ben |
yazık etmiş kendine |
tümer utansın .. |
aynen :D:D |
hehe..orda bile belliymiş gözlüğe bak....... " O " :D |
saygı duymak gerekir :D:D |
hehehe buna neler yapmstır bahriyeliLe :D:D:D:D güvertede :D:D:D aklma iyi şeyler geLmiyo ama sonucta orduya katkısı büyük olmustur :)) |
muhahaha askerlik fotoğrafı...:D süpermiş.sorsalar askerlik anılarını anlatır mı acaba??? :D |
ilginç |
vay be erkeklerin hası... |
Ben Sol Üst Köşedekindende Şüpheliyim oda tuhaf duruyor:D |
komık |
yakışır ablamıza aman duymasın:) |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |