![]() |
İşte makyajsız Gülben Ergen http://www.besiktasforum.net/forum/....news/47282.jpg Gülben Ergen makyajsız kameralara yakalandı. İşte o hali... Makyajsız ve sade haliyle objektiflere yakalanan Gülben Ergen'in oldukça bitkin olduğu gözlerden kaçmadı http://www.internethaber.com/images/other/ergen111.jpgGeçtiğimiz ay çıkardığı 'Aşk Hiç Bitmez' adlı albümüyle müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapan Gülben Ergen, şu sıralar hem yeni şarkılarının klipleri, hem de adını sır gibi sakladığı reklam filminin çekimleri nedeniyle hayli yoğun günler geçiriyor Eşi Mustafa Erdoğan'ın sahneye koyduğu 'Troya' adlı dans gösterisinin galasında da konuklarla tek tek ilgilenen Ergen, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Makyajsız ve sade haliyle dikkat çeken Ergen'in oldukça bitkin olduğu gözlerden kaçmadı. Ünlü sanatçı, gazetecilerin "Nasılsınız?" sorusuna kısa ve net bir yanıt verdi: "Yorgun, çok yorgun..." Kaynak: Sabah |
yüzünde yine makyaj var bence |
hepsi böle ya ... |
makyajsız hali benim makyajlı halim valla:D:D:D |
:)) sewerim gülbenii :))) mustafa erdoganı 5. dk önce staras prodüksüyonda gördüm adamda karizmaymıs vala :D:D:D:D benim kadar degil tabi :)))) |
bi ara annem zannettim:D |
bence makyaj vardır hala bu kadar güsell olcağını zannetmem :D |
yine gülben makyajsız diğerlerine göre çok daha güzel.bir de hülyayı görün. |
ehh idare eder ama yinede var makyaj yuzunde |
bence de Gülben Ergen güzel kadın makyajlıda makyajsızda. |
Her kadının makyajsızı daha güzel.. |
fena dill diğerleri daha da beter makyajsız |
demek ki makyajı güzellik amaçlı değil çirkin olanlar sürüyormuş bir kez daha anlamış olduk teşekkürler |
Alıntı:
lütfen ama bizde makyaj yapıyoruz :D |
bence her haliyle hoş :) |
resim normal |
Bu kadini Oldum olasi sevmedim ve begenmedim Halen Gundemde olmasi koyuyor bana. |
çok ta fena diil aslında |
bence de hala güzel..makyaj vardır ya..... |
o kadar kötü de deil güzel yine demet akalın ı görün asıl :) |
ewt yaa illa brzda olsa wardr yüzünde makyaj.. |
bencede güzel makyajlı haliyle kıyaslanamaz ama yinede güsel |
makyajsız halinin makyajlıdan çok farklı olduğunu düşünmüyorum ben o halde:)..daha çirkin olmasını beklerdim |
o kadar kötü değil :dancing2: |
bence de gözlerinde olmasa da yüzünde makyaj var.ama böle de güzelmiş çok daha kötüler var makyajsız :D |
bende korkunç birşey görcem sandım :D ama güzelmiş ya :D en azından bülent ersoy aklıma gelince . . :D |
bence makyajsız haliylede güzel bu kadın |
Türkiye`de Saat: 10:31 . |