![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yavru Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel yazmışsın İbrahim abiciğim.Teşekkür ederim. İnsan hiç görmediği birini çok sever mi,özler mi? Ben çok seviyorum çok özlüyorum.Babamı resimlerinden ve annemin anlattıkları sayesinde tanıyorum.Annem,babanın nasıl birisi olduğunu merak ediyorsan aynaya bak demişti.Ben babama çok benziyormuşum,sadece görüntü değil tüm huylarım da babama benziyormuş.Ben de bir kere de olsa babacığım seni seviyorum demeyi çok isterdim,bir kere görseydim.Ben hatırlamasam bile o beni görebilseydi,kucağına alabilseysdi keşke.Birlikte bir fotoğrafımız olsaydı.Babamla ilgili bir anım olsaydı.Babalarını görenler, onunla birlikte vakit geçirenler o kadar şanslılar ki.Sen babanı tanıdığın için çok şanslısın İbrahim abi,üzülme. Ben hiç babalar günü kutlamadım ki.Bugünü sevmiyorum işte ![]() Babacığım,sen beni görmesen de duymasan da seni çok seviyorum.Babalar günün kutlu olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
naptın be ufklık ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |