![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
baska nereye acacgımı bilemedim buraya actım ![]() Madrid`in Midyat ilçesinde süryani bir rahip kaçırıldı Ben de gördüğüm zaman hakikaten ağzım eeee dudaklarıma, ağzım eeee havaya kalkmıştı Yani sadece Malatya`dan çıkarken öyle mi? Telefondaki kişi : `Hayır manastırdan çıkarken` O zaman tekrar şey yapıcaz, ee hazır değilse o zaman başka bir şeyimizi yapalım Birazdan derbiden çok çarpıncıklı, ee çarpıcı görüntüler gelecek ekranlarınıza Sadece ceviz, döviz cephesinde yükselme vardı o kadar İnsanın çıldırasacağı geliyor gerçekten Sevgili seyirciler son dakika gelişmesiyle ilgili bir ee son dakika, bir son dakikam daha var Yerlerini belirlediği beş - altmış kişilik Meclisin gündemindeki isim; Deniz Zeki, bu akşam da benim konuğum Jingle Bells şarkısı yeni versiyonu ile izcileriyle, eee izleyicileriyle buluştu Bir kadının en önemli sorunlarından, Türk kadınının bir en önemli sorunlarından biri de töre ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |