![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #3173 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 32  
				 Tecrübe Puanı: 26    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ölmek istiormmm    ![]() ![]() 
				__________________   .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥  |  ||
|   |        |  
|    |  #3174 | ||
|    narqiLe prensesi  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     $u apO $ereFsizini asın ,neFes aLmasın.. $ehidimin kanı artık yerde kaLmasın !!!!    
				__________________   |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9  |  ||
|   |        |  
|    |  #3176 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Evvelim sen oLdun , Ahirim Sensin..    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #3178 | ||
|    ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 17   ![]()  |     İçméK éRkKLiK DqiLDiR,AsL éRkKLik içTiqiNi BiLmktiR..!      ![]() 
				__________________   senı düşündüm dün akşam yine... kafam qüzeL içmişim yine.. sonra kendimi düşündüm durdum.. öLesim qeLdi senin uqruna... hani doLmabahcede yürürken.. hani fenere koyarken.. işte öyLe birşey....! BEŞİKTAŞK  |  ||
|   |        |  
|    |  #3180 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 32  
				 Tecrübe Puanı: 26    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     вιℓιуσяυм ѕєη güηєşѕιη νє єтяαƒıη∂α вιηℓєя¢є gєzєgєη ναя,αмα ѕєη∂є вιℓιуσяѕυηкι вєη ∂üηуαуıм ѕα∂є¢є вєη∂є нαуαт ωαя    ![]() 
				__________________   .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |