![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya futbolunun 1 numarası olarak gösterilen Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Türklerin diline düşerse ne olur? Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Arsenal'e 4 gol birden atması, internette müthiş esprilere neden oldu. İşte internette Türkiye'nin birbirinden ünlü yıldızlarının Lionel Messi ile ilgili verdikleri hayali demeçler: - "Gazozumun kapağını o açtı" Müjde Ar - "Kimin için oynuyorsun lan? Kimin adamısın?" Polat Alemdar - "Eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, Allahımın üstüne yemin ederim ki (işte biliyorsunuz devamını. yormayın beni)" Nihat Doğan - "Sayın Messi, neden sanat?" TRT 2 sunucusu - "Messi ile ilgilenmiyoruz" Fenerbahçe Spor Kulübü - "Uçamıyor" THY - "Bonservisi 100 TL olacak" Cem Uzan - "En az 3 çocuk" Recep Tayyip Erdoğan - "İstese atom mühendisi bile olabilirdi" Bir öğretmeni - "Messi falan anlamam, gerekirse döverim" Yılmaz Vural - "Adam adama markajda top aldırmam" Ali Eren Beşerler - "Mesele futbolcu olmak değildir yeğen, mesele Messi gibi akmaktır topla, vurdun mu topa acımadan sokmaktır kaleye" Ramiz Dayı - "Messi vurursa gol olur sayın savcım" Rıdvan Dilmen - Beşiktaş Adliyesi - "Messi'yle Arda'yı takas etmek isteseler üstüne kaç para veriyorsunuz diye sorarım" Hıncal Uluç - "Messi'ye futbolcu diyen bana güzel demesin." Burcu Esmersoy - "Kafasını kaldırıp orta da yapsa real madrid'de oynuyor olurdu." İbrahim Üzülmez - "Seri numarası silinmiş bu oyuncunun, alın içeri" Ergenekon Savcısı - "Anayasaya aykırı" Anayasa Mahkemesi - "Messi adam değil, bugüne kadar ne yapmış Serhat onu anlat bana" Ahmet Çakar - "Çizgi oyuncusu o, onun işi kolay tabi" Sergen Yalçın - "Referee, referee finish please" Kova Yaşar - "Ahahahahahah" Saba Tümer - "Çalııımm; çalım, çalım, çalım, çalım, çalım, çalım, çalım, çalım; çalııımm" Mustafa Topaloğlu - "Messi... Lionel..." Yılmaz Özdil - "Bence iyi topçu değil, ismim Uğuressi olsaydı ondan ünlü olurdum" Uğur Boral - "Lionel Messi'ye ne gerek var, iyi bir Ali Güneş Messi'den iyidir." Celalettin Kolot - "Yarattım, ama ben de takip edemiyorum beyler, kusura bakmayın" Tanrı - "Messi Türkiye'ye gelirse; 3 büyük takımdan birine göz kırpmasıyla sonuçlanır." - "Messi Beşiktaş'a gelirse; Gaziantepspor'a kiralanır." - "Messi Galatasaray'a gelirse, Galatasaray sağlık ekibinin yanından yanlışlıkla geçerse sahalardan en az 3 ay uzak kalır." - "Messi'nin Ankaragücü'ne transferi halinde, Gökçek ailesi Messi'yi de Türk yapacağı için ismi Gökçek Messi olacaktır." - "Messi'yi İbrahim Üzülmez tutarsa, Üzülmez'in maç sonu yapacağı açıklamada, Lionel Messi'nin kendisine Real Mardin'den teklif aldığını ve gitmek istediğini, ancak Barcelona Kulübü'nün kendisine izin vermediğini anlatır. - "Bu adam Türkiye'de olsa çiftleştirilir, yavruları fahiş fiyata satılır." - "Erman Toroğlu'nun 'pakplast' reklamını akıllara getirmektedir: Boru değil, sıfır insan hatası" - "Derin sevgi ve saygımı belirtmek için kendisine 'Baha - Kutupta yaz gibi' çalmak istiyorum." - "Bu maçı yayınlamayan Star TV, kendini affettirmek için gelecek hafta 'Papatyam' dizisinde Messi'yi konuk oyuncu olarak oynatacakmış."
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (08-04-2010 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |