![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
KENDİ FUTBOLCULARINI DÖVEN... KENDİ TARAFTARLARINDAN DAYAK YİYEN FURBOLCULARDAN DAHA NE BEKLİYOSUNUZ Kİ... acaba baska bişi demeye gerek varmı ??? gayfebe
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi herifler ozenti bi kere o kadar gurursuslar ki bizim marsları soluyolar war mı daa otesi aslnda bu bizim için ii bi sy onlar bizim buyuklugumuzu olumsuzlugumuzu anladılar kurtuluş carşı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nedenmii ooo say say bitmezzz bi ınsan bu kadarmı nefret eder yaa ben edıyorum kımse benim kadar etmes heraldee renklerı bıle mıde bulandırıcı en basıt sebep bu iştee cok ciyakk ve fenerbahce olarak yan yana gelen bu harf lerden bıle nefret edıyorummm neredeyseee....
__________________ BLACK EAGLE | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | nefRet = fb ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |