![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Ayrıldık EsmerTohumlarının sahibi sen olduğun halde Benim haneme yazıldı günahlar... Aşkımıza, kavgamıza; Bu kavramları tanımayanları yükledin Anlamıyorum... Sen kaç kişisin? Azalıyorsun esmer...! Oysa ant içmiştik Düşman olsak da teke tek kalacaktık Ne sevmesini bildin Ne de mücadeleyi... Tüm şehri arkana aldın da Yine kaybettin! Yanıldın esmer...! Hangi kaldırımlarda sürükleniyorsun? O saçların kimin ellerinde dalgalanıyor? Seviyor musun? Seviliyor musun? Umarım tebessüm vardır yüzünde... Resimlerde buruklaşıyorsun günden güne Yoksa ağlıyor musun? Gülmek zordur esmer...! Nereden nereye... Bir zaman aşkla yananlar, Şimdi namluyu temizliyor Yazık! O ucuz yalanlar bir aşkı daha örtüyor -Keşke- yerine -iyi ki- demek isterdim ama ben sadece şaşıyorum... siliniyorsun esmer...! seninle hayatı sevmiştim oysa ben kıştım sen yaz... sen sabahtın ben akşam... bölüşmüştük zamanı ve bir veda mevsimi kaldı bize ilk bahardan... harcandık esmer...! alışmak zaman alacak farkındayım ama katlanmak kaçınılmaz koskoca sevda iki kelimede özetlendi oysa sığmıyordu yıllara... ne kadar basit yaşandı ve bitti.... çalma kapımı ve uğrama kentime ayrıldık esmer...! bırak zaman yargılasın bizi günahlar sevaplar öbür tarafa kalsın hayatını yaşa. Üç günlüktür bu serüven hesabımız ahrete devretti ve düğünümüz... az kaldı... sakla son kurşunu temizle namlunu cehennemde görüşürüz... hoşça kal esmer...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |