![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | siNaN seN eN iyisi sahaya giR abi ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | İster fener yensin İster inter Tek gerçek var FORZA BEŞİKTAŞ
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yanii sen beni dedigimlerden bukadarini mi anladin ![]() ![]() dalga geçmesini istemiyorsan 8 tane yeme yeter sadece fener mi dalga geçti tûm dunya hatta tee-shirt bile bastilar eee o zaman karsi takimlara da karsi olun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sorunda o kardeşim.herkes dalga geçti ama dünyanın izledigi bi maçta herkesin seni türk takımı bildigi bi maçta ellerini 8 yapıp beşiktaş diye bagırmadı kimse.bunu galatasaray taraftarı yapmadı bi başkası yapmadı ezikler yaptı.adam olsunlar desdekliyelim bn gs yi desdekliyorm uefa kupasını aldıklarında onlar kadar sewindim.ama ezikleri desdeklemiyorm önce adam olsunlar.1 maç yenip 10 yıl konuşmasınlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
Bak canım Kardeşim biz burda Liverpool a koyduk...Çokta güzel koyduk hemde, o zman hepsi beşiktaşın ynndaydı...Hepsi Adamdı hepsi türktü ya türk takımı yenmişti yha..Bizim sevincimizi bizden çok yaşadılar...Ama biz talihsiz bi gece yaşayınca sen etrfnda beşiktaşlıdan başkasını gördün mü? ![]() Ben ne benim galibiyetime sevinen,ne mağlubiyetimle uğraşan adamlar istiyorum...Ben ne inter fenere yenildiğinde sevindim,ne inter fenere Koysa Üzülürüm...Ben 12 sene Beşiktaş trübünü kovalamışım... Benim İçin Bi gerçek var... Bi doğru var... Bi Kral Var... Alayına Beşiktaş ! Başka cumhuriyet kuranları başka cumhurlar desteklesin ![]() Saygılar, x_dream
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | xdream kardes sen hiç 50bi kisinin cumhuriyet kurdugunu gordunmu ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sen çizgini aşma bence... Gavuru destekliorum Gavursun desene bana
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |