![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birazda onlarda suç zamanında kendi bölgelerinde yaşamalarına izin verdiler aynı sorun neden kara denizde olmuyor çünkü kara denizde halk duysaki her hangi bir dağda pkk var diye herkes av tüfeğini alıp pkk avına çıkıyor doğuda bunu zamanında yapmadılar yada yapmak istemediler yılanın başını küçükken ezeceksinki birdaha sana zarar vermesin aynı duyarlılığı goğudaki halk gösteremedi zamanında sorun burdan kaynaklanıyor ordaki halkı genelleme bundan kaynaklanıyor
__________________ . | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi sizi bilemem ama bende kürtlerin %80 sevmem bu tek sebebi onlardır herşey onlardan kaynaklanıyo... adamların kendiside sölüyor türklerin kafasını kescez falan... onlar duyarlı olsunlarda türkler bizim can ciyer kardeşimiz desin bir kürt kızı sevdik babası amcası tmm bir hayin cıktı ben türke mürke kız vermem dedi gerekirse ikinizide vururz dediler kürtlerin bazıları kendilerini anlmaya başladı ve kürtlerde kürtleri sevmez oldu benim arkadaşım bizat
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |