![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabikide şaka öyle bişey demem dersem biterim zaten seni çok özledim be zuzum hala bekliyorum gel hadi fln derim ![]()
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor, bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor... Sen en çok özlediğim, en en en çok beklediğimsinn... ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Seni tanıyınca degişti hayatım, adını duydugum o ilk andan beri aşığın olmuşum renklerine, Dön artık birtanem inönündeki yuvamıza kıyamam senin tek bir kanadına ,gel yeterki aglarım ben senin yerine gitmesin işler tersine, akşam fenerle maçımız var saat 19:45 de yine aynı tribünde. Aynı yerde beklicem dönersin diye ,saat 19:03 de gelirsen eger benimle sana söz zaferle dönücez evimize , kalsanda berabera yada her yenilgide sen dur birtanem ben giderim senin yerine ! BENİM JANIM BJK.
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. Konu Aydin tarafından (07-02-2008 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |