ali tandoğanı istemiyorum | | sanırım pek çoğunuz show tv de çıkan programı ve yankılarını izlemişsinizdir.alitandoğanın karıştırdığı haltı ben büyük bir üzüntüyle izledim ve futbolcunun kimligi açıklanacağı zaman hep dua ettim inşaALLAH beşiktaşlı bir futbolcu degildir diyerek ama hem ben sporcunun zeki,çevik,aynı zamanda ahkaklı olanını severim sözüne aykırı takım arkadaşların çalışırken sen başka yönlerde çalışacaksın gönlünü egleyeceksin ordan olacak çocuğu red edeceksin ondan sonrada ben beşiktaş futbolcusuyum diyeceksin.yok öyle bu forma kimsenin babasının malı degildir ve hiç kimsenin bu takımı kirletmeye gücü yetmez.pascal nouma mız bir el hareketi yaptı diye ortalığı kasıp kavuranlar bakalım şimdi ne diyecekler.ya çıksın adam gibi yaptığı hatayı anlayıp çocuğuna sahip çıksın yada çeksin gitsin nerede top oynarsa oynasın şu an utanıyorum o şahsiyet beşiktaşlı olduğu için.bizi diger takımlardan ayıran özellik nerede??????????? hep hataya maruz kalınmamızla övünürdük bakınız tarihimize hakemin attığı gol ile yenilen tek takımız ve ben bununla gurur duyarım yada baba hakkının yaptığı gibi hakemin yaptığı hatayı söyleyip sonucunda takımımın şampiyonluğunun gitmesine rağmen doğruyu söyleyen futbolcu isterim böyle ahlaksızlıklarla takıma leke sürecek adam degil.yaptığı halt yetmez gibi mafyalığa soyunup bayanı ve tanık olacak kişileride tehdit ettirmiş yazıklar olsun başkada bir şey demiyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |