![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben hep ağlıyorum....ağlamam içinde illa bi yenilgi yada bi olay olmasınada gerk yok BEŞİKTAŞım ile ilgili bi haber yada bi video izlediğim zamn bile ağlıyorum... ama bu aralar hatırladığım en kötü ağlamam liverpool maçı sonrasıydı ![]() ![]()
__________________ Aklımda bir tek sen...fikrimde bir tek sen...Ne fark eder KARA KARTALIM her gün yenilsen...Uğrunda her şeyden öyle vazgeçmişken...Nasıl vazgeçerim senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
tebrıklerrrr
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben liverpoola attıgımız 2inci golde hıçkıraga boguldum ama bu çok gsl bir duygu..... Konu UuRCaN tarafından (18-12-2007 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayal meyal hatırlıorum fb bjk kupa maçı vardı fb kazanmıştı kupayı aldıklarında kuzenmle yarım saat aralıksız ağlamıştık çok önmli bi kupa sanıp ![]() ![]()
__________________ ![]() Remzin Karakartallar gibi manileri yen aş, Layıktır bu vasıfLar sana ey ŞanLı BESIKTAS ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | en son porto maçında deli gibi hüngür hüngür ağladım
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
GeNç-hOLiGaN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ağladım ße aßi...:'( c€yhun.
__________________ ßizdeki Aşk Değil İßADET! ![]() Alayına ÇARŞI İnadına ßEŞİKTAŞ..! " ( GenÇ hOliGan ) " | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |