![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hayırdır ya bundan 7 sene önce galiba bu fakirler zenginlerdi yada yada siz 6 sene oncenin fakirleini bilmiyosunuz araştırmmışsınız siyaset yasak denilid 2 düşüncenin sadece bir düşünce tarafı bakıyorum cevap vermiş ama bu cevap verenlerin yerinde ben olsaydım kesin kitlenmişti. konu haa diyeceksiniz ki konu siyasi değil konu türkiyenın gerçekleri ozaman siyası taraf düşüncesiyle neden ecvap veriyosunuız neyse umarım bu konuyla yeni bi tartışma çıkmaz ki amacım tartışma değil sadece bundan fazla değil 7 yıl onceye gidin İsmini anmadığınız AK parti den onceki doneme, saatlerce bekyen ve kilometrelerece uzayan sayısal loto kuyruğuna zamanın yarışması olan kim 500 milyar ister yarışmasına bakın sonra bugunu konuşun ama lütfen gerçekleri konuşun her ülkede fakir ve zengin vardır ama bu iktidar fakire 250 ytlyle ev sahibi yapıyorlar bu iktidar alivisi kürdü açığı kapalısı ayrım yapmadan herkese eşit davranıyor ve gene eskiye gidin sen başortulusun sen imam hatiplisin sen fakirsin diye yapılan ayrımları çift standartları gorun ve sonra konuşun saygılarımla...... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |