![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() benimde şöle bi anım oldu..porto we liwerpol maçlarının ikisindede aynısı başıma geldi..babam karşıda taksici olduğu için beni maça giderken üstümde forma yakaladı we sırf intikamını almak için inönü stadının çewresinde 3 4 tur attırıp ewe getirdi..we ben o tariihi maçları biletim olmasına rağmen izliyemedim ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | anı çok ![]() ![]() 14yaşımdaydım sanırım.şişli lisesinde okurken yıllarca sınıfta kalmış lise 3 te arap serkan lakaplı fenerin kapalı adamlarından biri vardı. bjk-fb maçı için yola koyuldum.abiyle stadta bulşacaktık. dolandım biraz eski açığın önünde fb lilerin o tarafta baktım beni bekliyor.selam abi naber falan derken bi baktık bir sürü fb li çevremde tiptip bana bakıyor ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben ingilterede im tek istegim inonude mac izlemek televizyon beni kesmiyor ![]()
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben beni statda kaybediyorum bundan daha heyecn verici bir olay olamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw 3 kere inönüye gittim beşiktaşın galibiyetini göremeden yalovaya döndüm bundan ii hatıra olur mu ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sezon 2007-2008 bjk-fb maçı maç 1-1 olduğunda tanımadığım ve üstelik yarı çıplak bir admalar sarılıyordum gol olduğunda(lütfen yanlış anlaşılmasın gol sevinci ![]()
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bi kere tanımadığım birine sarıldım ![]() bi kerede gol atıldığında dengemi kybedip düşmüştümm ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uefa kupasında mücadele ederken senesini hatırlayamıyorum şu an ama Sparta Pragla eşleşmiştik... 2-1 maçın rövanşında İnönüde oynarken harika bir futbol oynuyoruz maç 4-0 geldi İnönü bayram yeriydi resmen... Ne olduysa ardından prag ardı ardına 2 gol attı son dakikalarda da 3. golü yemiştik de allahdan hakem cordobaya faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etmişti... O maçı hiç unutamam o yüzden koca stat nasıl donup kalmıştı o golden sonra...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benim komik anım çokta...en trajik olanı 2 sene sonra gittiğim innüde geçen sezon olan vakaydı...dakika 10 Beşiktaş:0 denizli:2 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu seneki fener beşiktaş maçı 2 tane turiste bilet ayarlayıp maça getirmişler 18-19 yaşında bi kızla erkek öyle bi tuhaf bakıyorlardı ki erkek olan 5-10 dakikaya kadar beşiktaş beşiktaş die bağırmaya başlamıştı...o aklımdan çıkmıyo...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |