![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Getir oyuncak silahını-Al sinema biletini Eğitimciler, çocukları ve gençleri şiddetten ve silahtan uzaklaştırmak için ‘Getir oyuncak silahını-Al haftalık sinemanı’ kampanyasını başlattılar. Ankara’da ki Eğitimciler, çocuklar ve gençlere yönelik “ Getir oyuncak silahını-Al haftalık sinemanı” kampanyası başlattılar. Merkezi Ankara’da bulunan Pİ Eğitim ve Öğretim Kurumlarına bağlı bulunan Pİ Dershaneleri Çankaya- Anıttepe- K.Esat- Yüzüncüyıl- Keçiören ve Ümitköy şubeleri, gelecek nesilleri şiddet ve silah alışkanlıklarından uzak tutmak için oyuncak silahları toplama kampanyası başlattı. Bu kampanyaya göre çocuklar ve gençler ellerinde bulunan oyuncak tabancalarını kendilerine yakın Pİ Dershaneleri şubesine götürdüklerinde, dershane yöneticileri tarafından bir hafta süreyle sinemaya gönderilme ile ödüllendirilecekler. Pİ Dershaneleri yöneticilerinden Mehmet Altınbıçak ve Buket Duru, tüm kuruluşlara, bu tür kampanya düzenleme çağrısında bulunarak açıklamalarını şöyle sürdürdüler. “ Özellikle şiddet ve silah tutkunluğunun artış gösterildiği ayrıca TBMM’de, Kurusıkı tabir edilen silahların yasaklanmasının görüşüldüğü bu günlerde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bu tür tehlikelerden uzaklaştırmak hepimizin görevi olmalıdır. Ankara’nın hangi semtinde olurlarsa olsunlar, çocuklarımız ve gençlerimiz 0312- 230 34 79- 437 55 50- 442 00 88 numaralı teflonlarımızı aradıklarında bilgi verilip yönlendirileceklerdir. Toplanan oyuncak silahlar ise ya yetkilere teslim edilecek veya yakılıp imha edileceklerdir”
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence süper bişi bu şiddeti küçük yaşta engelliyeceksinki ilerki yaşlarda sorun yaşamıyacaksın doğru bir uygulama | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim çocuklar da okula oyuncak silah getirdiklerinde ben alıyorum. ![]() ![]() Teşekkürler Metincim.
__________________ KaRa SeVDa KaRa SevDa Dedikleri daha ne olabilir ki ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Gercekten cok güzel bi uygulama cocukları etkileyecek bence ama sinema biletlerinide cocuklara göre filmlere veriyolardır inş. kalkıpta aksiyon silahlı kanlı filmlere vermiyolardır ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (08-05-2008 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper uygulama .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | organizasyon süper bende destekliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | etkili bir uygulama olur kesin. güzel fikir.
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |