![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
evet bi başiktaşlıyada bu yakışır diimi ![]() ingiliz holiganı olmak yazık yazık orada türk takımı oynayacak türkiyeyi temsil edecek siz bayrağınıza bölemi sahip çıkıyorsunuz fener ve taraftarı ne kadar kötü olursa olsun yinede bir türk takımı bunu değiştiremezsiniz. çok güzel arkadaşlar tam bir beşiktaşlı gibi davranıyorsunuz ![]() biz bjklileri parmakla göstermeleri lazım gerek davranışlarımız gerek hareketlerimizle bize yakışan bu olur siz chelse fb maçına gittiniz diyelim chelse chelse die bağırdınız gol atınca sevindiniz ve akşam tvdesiniz işte rezalet demelerimi iyi yoksa fb yi fbli taraftarlardan daha çok desetekleyip işte beşiktaş taraftarı denmesimi iyi kararı size bırakıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalcın bız kararımızı zaten chelseaden yana vermısız bunları yazmana gerek yok hem vatan mıllet ve bayrak sevgisini bu konuyla bagdastırman cok gereksız bız bızım için degeri buyuk olan al bayrağımıza gereken yerde gerekli destegi veriyoruz tartışma uzatıcak bu yorumu keske yazmasaydın kımsenın bayrak sevgisini bu macla yorumlayamazsın !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben kendimi onlarla bir tutmuyorum. ya sen | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
bırak ta bizim bi farkımız olsun olabilir onlar yapabilir ama inan bana herkez öyle düşünmüyordu !!! bizi biz yapan bu olmalı tama saygımız bu 100 yıllık ebedi dostlugu yaratanlara ama kurunun yanında yaşı da yakmayalım onlar dalga sına baksın ama biz BAKMAYALIM !!! saygı büyüğündür ... büyük olalım !!!
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
saygi sevgi Sebaylan beraber gitti bitti!! onun icin CHELSEA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
sende onların seviyelerine inme bari benim anlatmak istediiğimde bu | |||
![]() | ![]() |
![]() |