![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2101 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin mevzular... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2102 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Su)sarsan; soguk bir savas, gulersen; 'Devrim'dir ask...
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2103 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßüyük ßir ßo$Luktur hayat..ta ki ßiri ko$up hayatın oLana kadar..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , GєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ..
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2106 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | varmı ederi bu dünyanın tek bir metelik kadar gözünde..Varsa söyle bu devran neden böyle sen neden böylesin...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2107 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cumadan pazara kaç gun var arada derdınden ıcıyorum gucum yok sabaha off uleennnn ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2108 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada...gel inadına sevdiğim...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2110 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne farkeder şimdiden sonra Sanma geri dönerim bidaha seni severim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |