![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3491 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben onu üzmüşüm kırmışım eyvah... Ne yapıp edip düzeltmek gerek... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3492 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünsel bir yolculuğa çıkar bu ruh bedenden ayrı gözlerden uzak sisli perdeler arasında ruhunu kemiren oyunlara doğru...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3494 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son bir nefes oldun boğazımda düğümlenen.. yarına ait umutlarımı silkeleyip içimden söken.. vazgeçmenin dayanılmaz acısını bir kor gibi içimde körükleyen...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3498 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be fb amblemi böyle daha hoş duruyor bence ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3499 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Yıl 1998 - Srad - 600 150km hız ile taş duvara girdim. Ölümden döndüm, eve döndüğümde Kaskın arkasında betonun sürtünme kuvveti ile fakat inanılmaz nizami bir şekilde 10 sayısını kazıdımış olduğunu gördüm. 10 gün sonra babamı kaybettim. Yıl 2002 - Gitara yeni başladığım zamanlar. Düş sokağı sakinleri - Ayrılık şarkısını çalmayı öğrendiğim hafta nedense içimde bir burukluk,ağlama vardı. O hafta Anneannemi kaybettim. Yıl 2009 Aylardan 12 Ekim Pazartesi - Son bir haftadır çok gergindim. Milletin yaptığı saçmalıklar bu gerginliğimi dahada arttırdı tabi. Fakat, tekrar içimde birşey olacak hissi vardı. Az önce Dayımın vefaat haberi geldi. Yazacak birşey bulamıyorum. En iyisi çıkıp hava almak. 20 gün önce sigarayı bıraktım. Stres sıkıntı olmamaya çalışıyordum, şu olanlara bak. Ben böyle hayatın.... Katil olmamak elde değil anasını satayım....
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (12-10-2009 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |